• ZBIERKA PRE ODCHYTOVÉ KOTERCE V HRIŇOVEJ 

          • V dňoch 25.-29.4., pri príležitosti Svetového veterinárneho dňa, organizuje ZŠ s MŠ Školská 1575 Hriňová Zbierku pre odchytové koterce v Hriňovej, ktorú pripravili a zabezpečujú žiaci 3.A triedy. Počas tohto týždňa môžu žiaci priniesť staré deky, plachty, povlečenia ci uteráky. Prispieť môžu aj finančne na nákup potravy pre psíkov alebo aj zabezpečenie veterinárnej starostlivosti. 

            Prinesené veci budeme preberať každý deň v čase od 7.20 hod. do 7.40 hod. a od 9.20 hod. do 9.40 hod v budove I.stupňa.

             

            V rámci svetového veterinárneho dňa 27. apríla sme dnes s našimi utulkačmi absolvovali krásnu besedu na ZŠ s MŠ Školská 1575 Hriňová. 

            Detičky boli úžasné a psíky si to náramne užili. Deti sme informovali o chode útulku, dobrovoľníctve, tak isto sme im predstavili psíkov.

            V mene celého kolektívu útulku sa chcem poďakovať Majke Rusňákovej za pozvanie, bol to krásny deň a budeme naň dlho spomínať.

             

          • DEŇ ZEME

          • Deň Zeme spojený s aktivitami v areáli školy, rozhovory, príklady ako sa dá našej planéte pomôcť ako každý z nás môže svojim kúskom prispieť k jej ozdraveniu.

             

          • Veľkonočné tvorenie

          • Veľkonočné tvorenie, alebo keď si jar podáva ruku so sviatkami jari. Práca s papierom, strihanie, lepenie, zmysel pre precíznu prácu a k tomu dobrá nálada a príjemná pracovno oddychová atmosférav oddelení ŠKD s pani vychovávateľkou Siskou Luptákovou.

             Dagmar Střelcová

          • Zátišie so zlatým dažďom

          • Zátišie so zlatým dažďom - maľovanie temperou, strihanie a modelovanie z krepového papiera. Vonku na čerstvom vzduchu na drevenom pníku deti maľovali a tešili sa, že ich zlatý dážď bude ako ten skutočný a keď v piatok dažďové kvapky kropili prírodu dokončenie už prebehlo v oddelení ŠKD s pani vychovávateľkou Andreou Santusovou.

             Dagmar Střelcová

          • Niečo od najstarších žiakov špeciálnych tried

          • Mladších žiakov špeciálnych tried ich tvorbu a pracovitosť som vám predstavila pred zimnými sviatkami teraz niečo od tých najstarších žiakov špeciálnych tried. O ich šikovnosti, tvorivosti vám nebudem hovoriť fotografie povedia všetko nahliadnite do ich triedy aspoň takto. Som hrdá, že na našej škole máme takýchto žiakov. Mnohí o nich možno ani neviete, ale sú tu patria k nám a máme ich radi ako všetkých na našej škole. Aby všetko bolo ako má byť na to dáva pozor ich triedna pani učiteľka Monika Vilhanová, ktorá sa stará o ich vedomosti, výchovu, ale dáva im ešte niečo naviac a to svoje srdce…  Je tu pre nich vždy keď potrebujú tak ako aj ostatní učitelia špeciálnych tried.

             Dagmar Střelcová

          • Dni v ŠKD

          • Vázy s konárikmi, farebná koláž, zajačiky a ďalšie krásne výrobky hrali všetkými jarnými farbamia keď počasie dovolilo deti z ŠKD sa presunuli do areálu našej školy kde sa zoznamovali s informačnými tabuľami ako aj hmyzím domčekom, ktorý začali zariaďovať. Vrámci projektu do, ktorého sa našeho škola zapojila bude takýchto aktivít viac. Takto vyzerali dni v ŠKD s pani vychovávateľkou Lenkou Vilhanovou.

             Dagmar Střelcová

          • Rozlúčka s mesiacom marec

          • Rozlúčka s mesiacom marec sa niesla návštevou mestskej knižnice kde si mladší žiaci špeciálnych tried prezreli priestory knižnice a keďže knihy majú veľmi radi bolo čo pozerať apríl patrí prírode a lesom a o ochrane prírody a láske k nej sa naši žiaci dozvedeli v MSKS .A pravdaže práca v triede a k tomu jarná tvorbanaši žiaci špeciálnych tried s ich zastupujúcou pani učiteľkou triednou Ivana Bariaková návšteva knižnice s druhou ŠT a triednou pani učiteľkou Jana Vreštiaková

          • Pytagoriáda - Okresné kolo

          • Naši úspešní riešitelia:



            Gabriela Kmeťová: 1. miesto kategória P6 - úspešný riešiteľ
            Daniela Korená: 1. miesto kategória P5 - úspešný riešiteľ
            Adela Korená: 1. miesto kategória P3 - úspešný riešiteľ
            Michaela Lalíková: 2. miesto kategória P7 - úspešný riešiteľ
            Denis Polgár: 2. miesto kategória P4 - úspešný riešiteľ
            Martin Kalamár: 4. - 5. miesto kategória P4 - úspešný riešiteľ
            Peter Čapucha: 5. - 6. miesto kategória P6 - úspešný riešiteľ


            Barbora Trebuľová: úspešný riešiteľ
            Maroš Výbošťok: úspešný riešiteľ
            Michaela Kmeťová: úspešný riešiteľ
            Miroslav Žilka: úspešný riešiteľ
            Jakub Jurenček: úspešný riešiteľ
            Laura Valigurová: úspešný riešiteľ
             

            Gratulujeme!